Over Clou Consult

Dick Spijker
Dick Spijker met zijn klassieke Volvo.

De man achter Clou Consult ben ik, Dick Spijker. Na het Atheneum naar de Koninklijke Militaire Academie om te worden opgeleid tot beroepsofficier bij de Infanterie.

De Russen besloten thuis te blijven wat mij deed omkijken naar een nieuwe baan. Het werd de ABN-AMRO Bank, eerst als accountmanager zaken en vervolgens via directeur zakelijke relaties, kantoordirecteur, rayondirecteur naar districtsdirecteur met de verantwoordelijkheid over meerdere vestigingen. Deze bancaire tijd heeft mij geleerd door de jaarcijfers van de accountant “heen te kijken”. Deze kennis en ervaring die ik heb opgedaan als senior- manager met een stevige financiële kennis is de basis voor mijn huidige functie: bedrijfskundig en bancair bedrijfsadviseur. In 2005 volgde ik een uitgebreide bedrijfskundige opleiding bij Claassen Moolenbeek & Partners. Ruim 6 jaar ervaring heb ik hier opgedaan als bedrijfskundig en bancair adviseur voor het MKB.

Momenteel ben ik nog steeds in dezelfde adviseursfunctie werkzaam maar dan als zelfstandig ondernemer tussen de ondernemers onder Clou (Frans voor “kern” en ook voor mijn achternaam: Spijker) Consult BV. Als ondernemer put ik veel voldoening uit het bijstaan in diverse hoedanigheden van allerlei soorten ondernemers, van starters tot gevestigde bedrijven die willen overnemen of verkopen.

Graag ben ik vanuit mijn kennis van financiering, de bancaire wereld en de MKB realiteit van toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Dat geldt alleen indien ik minimaal het dubbele verdien voor u dan dat ik u kost. De praktijk wijst inmiddels uit dat de verdiensten meestal een veelvoud hiervan is. Het oriënterende intake-gesprek is uiteraard gratis dus ik nodig u graag uit om kennis te maken met de “kern” van uw zaak!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten